Online Kerstbingo groot succes

De online kerstbingo zaterdagavond 19 december was met 440 deelnemers een groot succes. Voor elke deelnemer was er bingopakket gevuld met wijn, bier of fris, worst, een gevulde koek, snoep een lot voor het Rad van Avontuur en natuurlijk de bingokaarten. De bingopakketten konden op zaterdagmorgen via een Drive-Thru op de parkeerplaats afgehaald worden.

De presentatie van de bingo was in handen van Marcel Brasjen en Herman Vrieling en vanuit huis speelden de deelnemers voor mooie prijzen, met als hoofdprijs een cadeaubon van de Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen t.w.v. € 100,–. Ook via het Rad van Avontuur waren tal van prijzen te winnen. Via een livestream op ons You Tube kanaal was de bingo te volgen. Op de bingokaarten stonden geen nummers maar de namen van onze sponsoren. Bij een bingo kon dat via een WhatsApp bericht worden doorgegeven. Een bezorgteam stond klaar om de prijzen in Nieuwleusen te bezorgen.

Wij kijken erg tevreden terug op deze avond. In goed overleg met de gemeente is gezorgd voor een evenement dat, ondanks alle maatregelen, wel gewoon door kon gaan. Het zorgde voor saamhorigheid, verbinding en extra bekendheid voor sponsoren die dat in deze moeilijke tijd goed kunnen gebruiken. Veel Nieuwleusenaren hebben we een mooie en gezellige avond bezorgd.