Nieuwe coronaregels: wedstrijden zonder publiek

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt, ook het amateurvoetbal.

Dit zijn de nieuwe regels t/m zaterdag 4 december:

Toegang sportpark ’t Klaverblad.

• Wij mogen blijven voetballen en trainen.
  • Het sportpark is niet toegankelijk voor ouders/publiek.
  • Het sportpark is toegankelijk voor spelers die op dat moment moeten trainen of voetballen.
  • Het sportpark is toegankelijk voor personen die een taak/functie hebben. Dit zijn o.a. trainers. leiders, scheidsrechters, grensrechters, ouders die moeten rijden en vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn.
  • Trainers en spelers mogen voor en na hun eigen wedstrijd niet gaan kijken bij wedstrijden/trainingen van andere teams, omdat zij dan onder de categorie ‘publiek’ vallen.

Toegang clubhuis.

• Op donderdagavond is het clubhuis gesloten.
  • Op zaterdagen is het clubhuis tot 18.00 uur geopend voor voetballers die een wedstrijd of training hebben gehad, ook als je een uitwedstrijd hebt gespeeld. Verder is het clubhuis geopend voor personen die op zaterdag een taak/functie hebben. Dit zijn o.a. trainers, leiders, coaches, scheidsrechters, grensrechters, ouders die moeten rijden en vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn.
  • Op zaterdagen is voor het krijgen van toegang tot het clubhuis een Coronatoegangsbewijs(CTB) nodig. Dit geldt voor alle bezoekers vanaf 18 jaar.
  • Tijdens het verblijf in het clubhuis moet iedereen een vaste zitplaats hebben.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.

Wij rekenen op ieders begrip en medewerking.

Het bestuur.