Ledenavond club van 100 groot succes

Vrijdagavond 23 november jl. hield de Club van 100 haar jaarlijkse ledenavond.
Naast de gebruikelijke agendapunten werd door de club bekend gemaakt wie de speler van het seizoen 2017-2018 was geworden. Een onafhankelijk en geheim supporterskwartet geeft elke competitiewedstrijd punten aan de spelers van het 1e elftal.

De uitslag was: 1. Reinier Meijerink 6,89 (gemiddeld) 2. Tom Vasse 6,86 en 3. Stefan van Veen 6,70. Deze drie spelers ontvingen een mooie waardebon.

Vervolgens werd uit de genomineerde talenten Lisanne Visscher, Wouter Tabbers, Stefan van Veen en Tim Hoogenkamp het talent van het jaar gekozen.
Doelman Tim Hoogenkamp werd het talent van het jaar 2017-2018. Ook Tim ontving een waardebon.

Na dit officiële gedeelte werd de avond verder verzorgd door voetbalquizmaster Paul Brinkman. Per groep moesten twee maal 15 vragen worden beantwoord. Tussen door vond het bekende petje op petje af spel plaats. Tim Hoogenkamp was iedereen te slim af en ontving een echte clubsjaal.

Na de tweede vragenronde volgde een gezellige afsluiting van de avond. Die nog even spannend werd toen Paul Brinkman de winnaars bekend maakte. Het winnende team ging met een vaantje van S.V. Nieuwleusen op huis aan.

Het bestuur van de Club van 100 kijkt met haar aanwezige leden terug op een succesvolle ledenavond. Tijdens deze vergadering riepen de leden hun mede leden op elk twee nieuwe leden te werven. Zodat wij binnenkort een echte Club van 100 zijn.

Deze laatste oproep wordt door het huidige bestuur, bestaande uit Annelies Kooiker – Westerik, Bertus Knotters, Henry Nijland en Hendrik Jan Huzen van harte onderstreept.