KNVB Regiocup – Regels en voorzieningen Sportpark

Zoals vorige week aangekondigd, start op 5 juni de KNVB RegioCup voor jeugdteams tot O18. Als vereniging zijn we hier heel blij mee en na een inventarisatie bij de teams hebben wij er voor gekozen om hier zeker aan deel te nemen met de teams O8 t/m O17.

De belangrijkste redenen hiervoor is dat veel spelers/teams dit bizarre voetbalseizoen met hun huidige team toch nog op een leuke manier willen en kunnen afsluiten met wedstrijden tegen leeftijdsgenoten van andere verenigingen.
En gelukkig kunnen we dit met onze 2 kunstgrasvelden invullen terwijl onze 2 natuurgrasvelden vanwege onderhoud gesloten zijn.

Hieronder een paar regels en voorzieningen t.a.v. de RegioCup in verband met de Coronamaatregelen waarbij de basisregels van het RIVM uiteraard altijd van toepassing zijn.

Clubgebouw
Ons clubgebouw is tijdens en na de wedstrijden geopend voor spelers en begeleiders voor het halen van een kop koffie, thee etc….
Zowel binnen als buiten gelden de algemene Coronaregels waaronder de 1.5 meter afstand.

Kleedkamers
Gasten, in de vorm van uitspelende teams, bieden wij een kleedkamer aan. Ook hiervoor geldt de algemene maatregel van 1.5 meter afstand. Die verantwoordelijkheid ligt bij de begeleiders van het team.
Onze eigen thuisspelende teams komen, net als de afgelopen periode, in wedstrijdkleding naar het sportpark en douchen thuis.

Ranja/Thee
Thuisteams: Het drinken na de wedstrijd (t/m JO12) of tijdens de rust (JO13 en hoger) is mogelijk op de tribune en is in het clubhuis af te halen.
Gasten: kunnen Ranja/Thee ophalen voor nuttigen in de kleedkamer of ook op de tribune.

Vervoer naar uitwedstrijden
Kinderen t/m 12 jaar mogen in de auto zonder mondkapje.
Voor 13 jaar en ouder geldt wel de plicht van het dragen van een mondkapje wanneer je met anderen (buiten je eigen huishouding) in één auto zit.

We wensen iedereen veel voetbalplezier !

Het bestuur van S.V. Nieuwleusen