Kleedkamers geschilderd in de clubkleuren

Toen begin maart de Corona crisis uitbrak en het duidelijk werd dat de kleedkamers voor lange tijd niet gebruikt konden worden zijn een groep vrijwilligers aan de slag gegaan om de kleedaccommodatie in onze clubkleuren te schilderen. Elke dinsdag, woensdag en donderdag werd er in meerdere ploegen bijna 4 maanden gewerkt aan de deze grote klus. Zaterdag 4 juli ging voor het eerst het clubhuis weer open en met trots werd het fantastische resultaat getoond aan alle bezoekers. Voorzitter Erwin van Leussen zette de vrijwilligers tijdens de zeer druk bezochte middag dan ook terecht in het zonnetje.
De vrijwilligers zijn:
Jan Schoemaker, Gerrit Schottert, Bé Krul, Frans Kappert, Freek Kleen, Freek Dijk, Gerrit Evenboer, Henk Laarman, Hans Schrooten, Willem de Weerd, Klaas Spijker, Ronni Klosse, Arend Jan Schuurman, Dju Bosch.