JO19-1 naar 4e divisie! Nieuwe trainer stelt zich voor.

De selectie van JO19-1 startte woensdagavond 3 juni de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een bijeenkomst in het clubhuis. Ook voor de JO19-1 een nieuw gezicht voor de groep. Kristian Oude Voshaar uit Epe is de opvolger van Bart Smid.
Kristian nam de spelersgroep mee in zijn verwachtingen die hij heeft wat betreft spelersgroep, spelprincipes en opleiden. Na de presentatie was er voor de groep nog even de gelegenheid ontspannen een balletje te trappen. Volgend week begint het echte werk op het veld. Kristian, van harte welkom bij S.V. Nieuwleusen en heel veel succes toegewenst.

JO19-1 maakt debuut in 4e divisie!

De selectie van JO19-1 kan komend seizoen serieuze krachtmetingen tegemoet zien, aangezien ze actief zullen zijn in de 4e divisie. Een unieke prestatie voor de jeugdopleiding van S.V. Nieuwleusen. Voor het opleiden van jeugdspelers een prachtige competitie om zich verder te ontwikkelen.

Kristian Oude Voshaar stelt zichzelf voor:

Graag wil mijzelf even voorstellen, mijn naam is Kristian Oude Voshaar, 34 jaar en woon in Epe. Aankomend seizoen ben ik nieuw binnen de club. Binnen de club ben ik al erg warm onthaald en heb ik het familiegevoel al mogen ervaren. Uiteraard wil ik mij zo ook opstellen richting de club. Mochten er vragen of voetbaltechnische problemen zijn dan hoor ik dat graag. Wellicht kan ik eens meedenken naar een oplossing.

Afgelopen twee seizoenen heb ik S.V. Epe JO19-1 getraind, tevens ben ik werkzaam binnen de K.N.V.B. als voetbaltrainer. Ook heb ik ervaring als trainer in Brazilië. De club die ik heb getraind in Brazilië speelde ook met oranje voetbalshirtjes, dus het oranjegevoel stroomt al aardig door mijn bloed.

Zelf heb ik altijd op divisie niveau gespeeld bij Oranje Nassau in Almelo. Vervolgens heb ik een jaar bij een BVO mogen proberen. In mijn studententijd heb ik de overstap gemaakt naar Enschede en ben ik daar gaan voetballen voor een extra zakcentje. Op mijn 24e ben ik ernstig geblesseerd geraakt en was ik verplicht om te stoppen met voetbal. Vanaf het moment dat ik geblesseerd ben geraakt ben ik mij gaan verdiepen in het trainerschap, wat uiteindelijk heeft geleid tot een contract bij S.V. Nieuwleusen JO19-1.

Met vriendelijke groet,

Kristian Oude Voshaar