JO17-1 delft het onderspit in de finale

Afgelopen zaterdag volgde de apotheose van het seizoen voor JO17-1.
De beslissingswedstrijd voor promotie naar de 4e Divisie (uniek voor onze vereniging) vond plaats bij het sportpark van E.S.C. in Elburg. Tegenstander heette Hoevelaken. De vele supporters zagen weer een thriller van een wedstrijd die helaas dit keer in het nadeel van onze club viel.
Na een sterke openingsfase van S.V. Nieuwleusen scoorde Randy Vink de 1-0. Hoevelaken kwam echter na die treffer beter in de wedstrijd en dat resulteerde in al snel in een tegendoelpunt.
Tien minuten voor tijd leek Jille Brinksma de overwinning naar Nieuwleusen te halen, toen hij scoorde na een schitterende aanval via vele schijven. Maar toen direct hierna Hoevelaken de gelijkmaker alweer aantekende, knakte er toch iets in de ploeg en kwam er weer meer moed in de ploeg uit Hoevelaken. Wederom moest een verlenging de winnaar opleveren. En al na 3 minuten in de eerste verlening scoorde Hoevelaken 3-2. Onze jongens zetten nog één keer alles op alles in dit seizoen en het leverde nog tal van kansen op, die echter niet werden benut. Nadat zelfs een schot van Joël Walinga in de laatste minuut via binnenkant paal het veld weer in stuiterde en dus geen doel trof, was het verzet gebroken en ging Hoevelaken met de overwinning aan de haal.
Een sneu einde voor de jongens en leiding na een schitterend seizoen met tal van hoogtepunten in de Hoofdklasse, beker en nacompetitie.

Klik op de link voor de foto’s gemaakt door Robin Hoogenkamp