Jeugd Voetbalkamp S.V. Nieuwleusen zeer geslaagd!

Voor het 32e jaar op rij organiseerde S.V. Nieuwleusen deze meivakantie het Jeugd Voetbalkamp voor al haar JO10-JO13 pupillen. De 58 deelnemers en 13 vrijwillige begeleiders hebben drie leuke dagen gehad, in het kader van sport, spel en plezier!

Op de vroege maandagochtend van 29 april werd het sportpark van S.V. Nieuwleusen omgedoopt als thuisbasis voor het Jeugd Voetbalkamp. Terwijl de jongetjes hun slaapplekje zochten in de huidige korfbalkantine en de spreekruimtes, hadden de meisjes de eer om in het nieuwe clubhuis te overnachten.
Na het welkom gingen we snel van start met een voetbalcompetitie gevolgd door een ladderspel, waarbij de kinderen elkaar konden uitdagen voor allerlei voetbalspelletjes. Na een gezonde maaltijd hebben we ’s avonds eerst wat spelletjes gespeeld in de kantine, waarna we het restant van de wedstrijd PEC Zwolle – Groningen hebben gekeken. En omdat PEC Zwolle thuis speelde, was hun spelersbus beschikbaar om ons ’s avonds, in de donkere uurtjes, naar het Gerner Bos te brengen, waar een spannende spooktocht was uitgezet!

Dinsdags werd het programma hervat met voetbalspelletjes, met dit keer een individueel 8 vs. 8 toernooi en een voetbalcircuit. In de vroege avond stond de traditionele voetbalquiz op het programma, die werd gewonnen door Jip Braakman. Daarna volgde de bingo waar allerlei leuke prijsjes konden worden gewonnen en konden we op het grote scherm genieten van de Champions League wedstrijd tussen Tottenham en Ajax.

De laatste dag hebben we na het ontbijt de slaapvertrekken schoongemaakt en de spullen vast ingepakt. Dat verliep redelijk vlot, waarna we tegen 10.00 uur met de bus naar Preston Palace zijn gegaan. Daar hebben we eerst lekker gezwommen in het subtropische zwemparadijs, waarna de kinderen zich ‘s middags prima hebben vermaakt op de indoor kermis.

Na terugkomst gingen we snel eten, waarna ook de prijsuitreiking nog bekend werd gemaakt. Team ‘TZN’ had gedurende het kamp met de diverse spellen het meeste punten verzameld, en werd nog even in het zonnetje gezet met een leuke prijs.

Al met al kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagd kamp met een leuke groep pupillen! Ook de uitkomst van de enquête, die na afloop van het kamp is rondgestuurd, was opnieuw zeer positief. Daaruit kunnen we concluderen dat het kamp een mooi evenement is, dat we uit naam van de Supportersvereniging organiseren, dat nog vele jaren op de agenda zal blijven staan!