Jaarverslag Club van Honderd

Leden.

Het seizoen 2018-2019 was voor de Club van 100 geen spectaculair jaar. Wel was de ledenavond supergezellig. Per 30 juni 2019 bestond de club uit zessenzestig leden. Teus v.d. Brink kwam te overlijden.

Bestuur.

Na vijf jaar bestuurslid van onze Club van 100 te zijn geweest heeft Bertus Knotters afscheid genomen. Bertus was de stille kracht in ons bestuur. Vol humor en vol goede moed nam hij een kleine vijf jaar geleden, samen met Henry Nijland en Hendrik Jan Huzen, de handschoen op om toenmalig voorzitter Gerrit Jan Visscher te helpen deze leuke club te runnen. Eigenlijk konden wij de wens van oprichter Willem de Weerd niet negeren. “De Club van 100 moet door” waren Willem zijn motiverende woorden.

Bertus blijft natuurlijk lid van de Club van 100. En zal achter de schermen zeker iets voor deze club blijven doen. Zijn rol als hersteller van het spandoek “Hogerop met eigen Talent” ligt even stil. Want ons doek is er afgewaaid. Na vijf jaar aan vervanging toe. Wij werken aan een reclamebord met dezelfde tekst, welke door ALVASI en KLAAS (Kooiker) FOSFAAT gesponsord zal worden.

Henri Vasse is door Bertus bereid gevonden hem op te volgen. Op zich een prachtige actie. Een stoppende vrijwilliger zorgt zelf voor zijn of haar opvolger.

Voorzitter Annelies Kooiker neemt afscheid van Bertus Knotters. Henri Vasse is enthousiast om hem op te volgen.

Ledenavond.

Vrijdagavond 23 november jl. hield de Club van 100 haar jaarlijkse ledenavond.
Naast de gebruikelijke agendapunten werd door de club bekend gemaakt wie de speler van het seizoen 2017-2018 was geworden. Een onafhankelijk en geheim supporterskwartet geeft elke competitiewedstrijd punten aan de spelers van het 1e elftal.

De uitslag was: 1. Reinier Meijerink 6,89 (gemiddeld) 2. Tom Vasse 6,86 en 3. Stefan van Veen 6,70. Deze drie spelers ontvingen een mooie waardebon.

V.l.n.r.: Stefan van Veen, Tom Vasse en Reinier Meijerink ontvangen van voorzitter Annelies Kooiker in het kader van Speler van het Jaar de verdiende waardebon.

Vervolgens werd uit de genomineerde talenten Lisanne Visscher, Wouter Tabbers, Stefan van Veen en Tim Hoogenkamp het talent van het jaar gekozen.

Doelman Tim Hoogenkamp werd het talent van het jaar 2017-2018. Ook Tim ontving een waardebon.

Na dit officiële gedeelte werd de avond verder verzorgd door voetbalquizmaster Paul Brinkman. Per groep moesten twee maal 15 vragen worden beantwoord. Tussen door vond het bekende petje op petje af spel plaats. Tim Hoogenkamp was iedereen te slim af en ontving een echte clubsjaal.

Talent van het jaar Tim Hoogenkamp won ook petje op / petje af.

Na de tweede vragenronde volgde een gezellige afsluiting van de avond. Die nog even spannend werd toen Paul Brinkman de winnaars bekend maakte. Het winnende team (foto onder) ging met een vaantje van S.V. Nieuwleusen op huis aan.

Teamondersteuning.

De Club van 100 heeft in goed overleg met de teams de jaarlijkse facilitering van het Heren 1 en 2, JO 19-1 en Vrouwen 1 doorgeschoven naar het volgende seizoen. Met als doel dan weer, samen met Voetbalzaken, een buitenlands trainingskamp te organiseren.

Financiën.

De Club van 100 heeft een stabiel financieel jaar achter de rug.
Tot ziens op sportpark ´t Klaverblad.
Het bestuur van de Club van 100 zal blijven proberen er een echte Club van Honderd (aantal leden) van te maken. Tijdens de Open Dag op 31 augustus a.s. heeft er wederom een werving plaatsgevonden.

Annelies Kooiker – Westerik, Henri Vasse, Henry Nijland en Hendrik Jan Huzen.