In Memoriam Gerrit Lenters

Bedroefd hebben wij kennis genomen van het nieuws dat op 14 september 2018 Gerrit Lenters is overleden in de leeftijd van 76 jaar.

Gerrit was vanaf 1 maart 1977 lid van S.V. Nieuwleusen. Vorig jaar was hij als jubilaris aanwezig op de open dag van onze vereniging en werd hij gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap.

Gerrit zat samen met de vorig jaar overleden Gerrit Jan van Leussen in de kantinecommissie en hij was vanuit die functie als bestuurslid betrokken bij de bouw van het clubhuis en 6 kleedkamers. In 1979 werd begonnen met de bouw hiervan en een jaar later vond de opening plaats. Ze waren verantwoordelijk voor de inrichting van de keuken en de kantine. Op deze wijze heeft hij als bestuurder een belangrijke bijdrage geleverd aan het huidige gestalte van ons sportpark.

In 1982 bestond S.V. Nieuwleusen 25 jaar. Gerrit maakte toen onderdeel uit van de feestcommissie voor dit 25-jarige jubileum van S.V. Nieuwleusen.

Gerrit was een betrokken verenigingsman en veelvuldig te vinden op het sportpark als trouwe supporter van ons eerste elftal.

Zijn betrokkenheid blijkt ook uit dat hij lid was van de supportersvereniging. Ook daar droeg hij zijn steentje bij en nam hij vele taken op zich.

Gerrit was een bijzonder vriendelijk en een fijn mens in de omgang.

We verliezen in Gerrit een betrokken verenigingslid, die veel voor de vereniging heeft betekend en gedaan. We zijn Gerrit dankbaar voor datgene hij voor S.V. Nieuwleusen heeft betekend en zullen hem missen.

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Mien, dochter Diona en zoon Alrik. Maar ook naar overige familieleden en vrienden.