IJzerhandel Van Der Most bronzenpakket sponsor.

IJzerhandel Van Der Most is bronzenpakket sponsor geworden. Het sponsorcontact is afgesloten met Nieuwleusenaar Rens van´t Zand, een van de eigenaren van IJzerhandel Van Der Most. De sponsorcommissie bedankt Rens en wenst hem veel succes met zijn bedrijf in Schuinesloot.

Over IJzerhandel Van Der Most.

Al vanaf 1975 is IJzerhandel van der Most leverancier op het gebied van constructie- en bouwstaal met een permanente voorraad van 6000 ton. 20.000 m² magazijn met een moderne logistieke doorstroming van materialen zorgen er voor dat wij snel en adequaat orders kunnen verwerken.
Tot de klantenkring behoren dan ook gerenommeerde staalconstructiebedrijven, bouwaannemers en de agrarische sector uit heel Noord- en Oost Nederland. Door korte inkoopkanalen is van der Most in staat om tegen sterk concurrerende staalprijzen een compleet assortiment balkstaal en stafstaal te leveren in de door u gewenste maten. IJzerhandel van der Most is een van de grootste staalleveranciers van Oost-Nederland. Het bedrijf levert een breed assortiment staalproducten. De relaties van groot tot klein waarderen de klantgerichte aanpak waarbij de begrippen betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Zo is het al vanaf 1975 en zo zal het ook blijven.

Uniek
IJzerhandel Van Der Most werkt met een unieke formule voor zowel zakelijk als particulier:

  1. Kies gewenste ijzersoort uit het brede aanbod.
  2. Zaag zelf op maat.
  3. Betaal alleen voor wat u meeneemt.

 

https://mostijzerhandel.nl/

Bezoekadres
Hoogeveenseweg 7-G
7777 TA Schuinesloot
Tel: 0523 – 687 888
E-mail: ijzerhandel@most.nl