Hoveniersbedrijf Martin Dunnink nieuwe pakketsponsor.

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink is pakketsponsor geworden bij S.V. Nieuwleusen. Martin en Mariska hebben met hun bedrijf gekozen voor het bronzen pakket. Hun beide zonen Bryan en Kaj voetballen bij S.V. Nieuwleusen en Martin en Mariska willen graag iets terug doen omdat er in Coronatijd super veel voor de jeugd is gedaan. De sponsorcommissie bedankt Martin en Mariska en wensen hun veel succes.

Even voorstellen…   Martin Dunnink.

De ondernemer achter het gelijknamige hoveniersbedrijf uit Nieuwleusen.

  1. Hoe ben je in het hovenier vak begonnen?

Mijn groene vingers ontdekte ik toen ik in mijn vrije tijd mijn steentje bijdroeg bij een kameraad op de kwekerij. Ik woonde toen nog in Staphorst, waar ik ben opgegroeid. De diversiteit aan werkzaamheden buiten hadden mijn voorkeur, daarom maakte ik de keuze voor de hoveniersopleiding in 1996.

  1. Welk onderdeel van je vakgebied is het meest uitdagend?

Ik luister goed naar wat de klant echt wil. Op gebied van wensen, maar ook het budget. De combinatie hiervan, mijn kennis, ervaring en creativiteit zorgen ervoor dat ik echt maatwerk lever.

  1. Waar kennen de mensen je nog meer van?

We wonen met zijn vijven in Nieuwleusen. Mariska en ik, als trotse ouders van Julia, Bryan en Kaj. Zij gaan vlakbij huis naar de basisschool de Zaaier en soms buiten schooltijd naar Kinderopvang Mathil. Als actief speler bij Tennisvereniging Nieuwleusen, ben ik graag op de tennisbaan. En vanzelfsprekend doe ik mijn boodschappen graag bij plaatselijke ondernemers.

  1. Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Op deze vraag zei één van mijn klanten laatst: ‘Je bent nuchter, bescheiden en creatief’. Verder werk ik volgens de vijf principes van TuinKeur: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Klanten waarderen deze manier van aanpak. Mond-tot-mondreclame doet zijn werk en ik zie het als een compliment om met regelmaat teruggevraagd te worden.

  1. Wat is voor jou het ultieme gevoel van ondernemerschap

Vanuit mijn passie, samen met mijn klant, een tuin creëren die uitnodigt tot genieten.

https://www.martindunnink.nl/

 

Burg. van Sandickstraat 3, 7711 HW Nieuwleusen.    06-1514 0920     info@martindunnink.nl