Het Bloemink Security NIZATO toernooi opnieuw succesvol

Op donderdag 27 december 2018 werd het 38e Bloemink Security Nizato voetbaltoernooi georganiseerd voor de jongens en meisjes uit de hoogste groepen van de basisscholen uit Nieuwleusen en Oudleusen. Dankzij de sponsoring van Bloemink Security, de fanatieke spelers, 6 scheidsrechters (jeugdleden) en de grote opkomst van enthousiaste toeschouwers kunnen we succesvol terug kijken op deze dag.
De gehele dag werd in de sporthallen van de Spil op een sportieve wijze gestreden in verschillende poules. Op het eind van de dag werden de medailles en bekers door de organiserende vereniging S.V. Nieuwleusen uitgereikt.

Bij de meisjes ging beker naar De Planthof 8. In de finale werd gelijkgespeeld tegen De Tweemaster. Bij de 9e penalty van De Planthof viel uiteindelijk de beslissing. De wisselbeker voor de jongens werd gewonnen door De Wegwijzer 8. In de poule werden 3 wedstrijden gewonnen en was een gelijkspel in de laatste wedstrijd tegen concurrent De Planthof voldoende voor de eerste plaats.

In groep 6/7 werden de jongens van de Wegwijzer 7 winnaar. Zowel de halve als in de finale werden na penalty’s gewonnen.
Wil je zien waar jouw school is geëindigd ? Kijk dan hieronder naar de eindstanden in de diverse categorieën.

Groep 8 jongens

Winnaars – De Wegwijzer 8

Winnaars Meiden Poule Groep 6/7/8 – Planthof 8

Winnaars Poule Groep 6/7 – De Wegwijzer 7