Helios Sport & Wellness bronzen pakket sponsor

Trots maakt de sponsorcommissie bekend dat Helios Sport & Wellness bronzen pakket sponsor wordt. Tevens zal het team van Helios spelers en speelsters van S.V. Nieuwleusen sterker maken en helpen bij terugkomst na blessures. Ook zullen er teamgerichte fitheidstesten worden gehouden.
De sponsorcommissie bedankt Donald Groels voor zijn sponsoring en wenst hem en zijn team heel veel succes en plezier.

Over Helios Sport en Wellness

Onze visie

Bewegen draagt bij aan mentale ontspanning en lichamelijke conditieverbetering waardoor u zich gelukkiger voelt en beter functioneert.

Ons doel

Ons goed opgeleid gediplomeerd team is enthousiast en wil u graag helpen uw doel te bereiken waardoor u zich zowel mentaal als lichamelijk beter en sterker gaat voelen. Dit alles in een ontspannen omgeving waar het niet telt wie of wat u bent. Kwaliteit met persoonlijke begeleiding en advies staat bij ons boven kwantiteit.
Helios vindt het van belang om voor de gemeenschap van Nieuwleusen wat te betekenen en haar bijdrage daar aan te leveren. Daarom bieden wij ook faciliteiten aan zoals de kidsclub, gratis koffie en thee, spinning voor de tourclub en nog veel meer.

Donald Groels