Grote Club Actie groot succes.

De inzet van onze jeugd bij de verkoop van de Grote Club Actie loten is dit jaar meer dan ooit goud waard voor onze club. In totaliteit zijn er ruim 1400 loten verkocht.
Een fantastisch resultaat want dat levert S.V. Nieuwleusen het geweldige bedrag op van maar liefst € 3.338,90. Dit is bijna € 500,00 meer dan vorig jaar.

Alle lotenverkopers en natuurlijk ook de lotenkopers heel erg bedankt. De lotenverkopers die tien of meer loten hebben verkocht krijgen hun beloning  zodra dat weer kan en mag.

Via onderstaande lot checker kunt u zien of u de winnaar bent van een van de 330.000 prijzen.

Dit zijn de 10 beste lotenverkopers zijn:

1. Willem Prins
2. Gydo Witpaard;
3. Vince de Roo;
4. Roos Boerman;
5. Vince Bouwman;
6. Anne Wiebosch;
7. Tijmen van Den Bosch;
8. Nick grondman;
8. Lyse Meijer;
8. Brigitte.

Verantwoord loten verkocht.

De Jeugdleden hebben via het verkoopboekje op een verantwoorde manier de loten verkocht, die veilig was voor zowel de verkopers als de kopers. Zo stond op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers konden delen of kopers op afstand konden scannen met hun telefoon.