Grand café De Viersprong Co-sponsor 1e elftal S.V. Nieuwleusen.

Op foto v.l.n.r.: Iris Buursema, 1e elftalspeler Mark de Weerd en sponsorrelatiebeheerder Hendrik Jan Huzen.

Nadat Grand café De Viersprong, begin dit jaar bordsponsor werd bij S.V. Nieuwleusen prijkt  “De Viersprong” vanaf het nieuwe seizoen ook achterop de inloop- en wedstrijdshirts van het vlaggenschip van S.V. Nieuwleusen.
Hiermee wordt Grand café De Viersprong, naast hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman, Co-sponsor van Heren 1.  Naast shirtreclame komen er twee vlaggen langs het hoofdveld en komt het logo van “De Viersprong” op de deur van kleedkamer 9 van onze accommodatie.
De sponsorcommissie bedankt Iris Buursema en Harrold Bril voor hun ondersteuning en wenst hen veel succes met hun prachtige en kenmerkende bedrijf aan de Burg. Backxlaan in de Kerkenhoek in Nieuwleusen.

Iris met prachtig shirt bij haar reclamebord.

Naast de sponsorcommissie is ook 1e elftalspeler Mark de Weerd trots op de Co-sponsor achter op zijn wedstrijdshirt.

Over Grand café De Viersprong

Al sinds menig Nieuwleusenaar zich kan herinneren, is De Viersprong gevestigd op het kruispunt van de Burgemeester Backxlaan, Westeinde, Dommelerdijk en Oosteinde. Na een ruime eeuw mooi ondernemerschap binnen het familiebedrijf van de familie Schoemaker, staan vanaf juli 2019 Iris Buursema en Harrold Bril aan het begin van een nieuwe stap binnen De Viersprong. Zij zetten het prachtige bedrijf met dezelfde passie voor gastvrijheid voort.
Grand café de Viersprong biedt voor alle gezelschappen de ultieme plek om te genieten van lunch, diner of een borrel. Of jij nou komt met familie om een verjaardag te vieren of met een zakelijke afspraak, het kan allemaal. Met verse ingrediënten maakt de chef kok de lekkerste lunchgerechten en diners klaar. De Viersprong wil graag iedereen van harte welkom heten. Wanneer wij rekening kunnen houden met uw eetgewoontes, allergieën of intoleranties horen wij dat uiteraard graag.
Voor feesten en partijen kunt u terecht in de Trommelzaal, een ruime zaal welke geschikt is voor alle denkbare bijeenkomsten. Bij de Viersprong kun je terecht wanneer je iets te vieren hebt, als je wilt vergaderen of met een gezelschap van een uitgebreid buffet wilt genieten. Alles is mogelijk op het gebied van entertainment, eten en drinken en samenkomen. Grand café De Viersprong denkt graag met jou mee.
Ben je benieuwd geworden waarvoor je bij ons terecht kunt? Bekijk onze website voor tal van mogelijkheden!