Geslaagde vrijwilligersbarbecue met hoge opkomst

Afgelopen zaterdag was weer het jaarlijks moment waarop de vereniging S.V. Nieuwleusen alle vrijwilligers heeft bedankt. Om 7 uur opende Erwin van Leussen (voorzitter S.V. Nieuwleusen) de vrijwilligersavond en bedankte alle vrijwilligers voor de getoonde inzet gedurende afgelopen jaar. Na het welkomstwoordje werd er gestart met het rad van avontuur waarbij vele prijzen waren te winnen. Tevens kon er gelijktijdig gebarbecued worden. Paul Brinkman zorgte door zijn enthousiasme voor een sfeervolle presentatie van het rad van avontuur en de spelers van het eerste verzorgden de vrijwilligers van de nodige drankjes als blijk van dank voor hun inzet en tevens het supporten van hun team. Door het heerlijke weer was het een zeer geslaagde avond, waarvoor dank!