Geslaagde sponsoravond van 4 voetbalverenigingen

De voetbalverenigingen S.V. Nieuwleusen, SV Dalfsen, ASC ’62 en v.v. Hoonhorst organiseerden donderdag 13 februari een gezamenlijke sponsoravond in de Stoomfabriek in Dalfsen.

De opkomst was boven verwachting. Met zo’n 150 personen was het knusse theater vol. Voormalig wielrenner Gert Jakobs, onder andere bekend als extraverte meesterknecht van Jean Paul van Poppel, werd geïnterviewd door Tom Wildvank. De anekdotes uit het wielerpeloton zorgden uiteraard voor een luchtig en vooral humoristisch gedeelte. Serieus werd het bij tijd en wijle ook als Gert vertelde over de sleutel tot succes bij het wielrennen maar ook in het bedrijfsleven: Samenwerken en waardering voor ieders rol daarin.

Na het verhaal van Gert was het tijd voor de netwerkborrel. Sneller dan verwacht werd het half 12 en na een succesvolle avond vertrok de bus naar Nieuwleusen.