Gert Gosseling nieuwe trainer van JO17-1.

Woensdag 3 juni is de voorlopige selectie van JO17-1 gestart met de voorbereiding op het komende seizoen. Voor de JO17-1 selectie begon de voorbereiding meteen op het veld, waar onder leiding van de nieuwe trainer Gert Gosseling een eerste training werd afgewerkt. Helemaal nieuw is Gert natuurlijk niet, hij is al heel wat seizoenen actief geweest als speler en trainer op sportpark ‘t Klaverblad. Met JO17-1 komt Gert volgend seizoen uit in de Hoofdklasse. Hieronder stelt Gert zich voor.

Weer terug bij de club.

Woensdagavond heb ik de eerste training mogen geven aan de JO17 selectie voor komend seizoen. Na 2 jaar afwezigheid voelde het goed om weer op het veld te staan en bekenden te mogen begroeten. De afgelopen 2 jaar ben ik als trainer aan de slag geweest in Capelle aan de IJssel. Daar heb ik in een andere omgeving bij een andere club mooie ervaringen op gedaan.
De afgelopen jaren hebben Elise en ik twee dochters gekregen en hebben we besloten om te gaan verhuizen naar een andere omgeving om onze dochters op te laten groeien en ook dichterbij familie te wonen. Daarom verhuizen we komende maand naar Nunspeet.
Als ik dan op zo’n afstand van Nieuwleusen woon is het linkje naar de club weer snel gelegd. Ik zie uit naar de nieuwe samenwerking en ga met plezier aan de slag.

Gert Gosseling