Gelijkspel voor Vrouwen 1

Zaterdag 14 september stond de bekerwedstrijd uit tegen V.V. Hellendoorn op het programma, om 15:00 werd er afgetrapt op sportpark “De Voordam”. De vrouwen uit Nieuwleusen begonnen sterk aan de bal en kregen direct een grote kans, helaas ging deze naast het doel. Al snel pakt Hellendoorn de bal af en komt gevaarlijk op doel van S.V. Nieuwleusen af, waar Annelies Kooiker onder lat staat, zij vervangt Elsbeth Bloemers.
Door een goede redding van Annelies blijft de stand 0-0.
Hellendoorn zet steeds meer druk en voetbalt veel op de helft van Nieuwleusen.
In de 25e minuut wist Sanne Veldman de bal perfect voor de voeten van Manon Klomp te leggen en handelt hiermee af 0-1 voor de vrouwen van Nieuwleusen.
Wederom komt Hellendoorn gevaarlijk terug voor het doel maar de verdediging deed goed hun werk.

Een vrije trap volgt voor de vrouwen van S.V. helaas gaat deze net over.
Een prachtige actie van Sanne Veldman die de bal meegeeft aan Rianne Eleveld, helaas gaat ook deze bal over.

In de rust is er gewisseld, Phyllis Hilberink vervangt Arjenne Aalbers op de link back positie.

Na ongeveer 60 minuten te hebben gespeeld, wordt Melissa Gerrits vervangen door Kim Eikelboom.
Mooie actie vanaf middenveld levert een grote kans op voor de dames van Nieuwleusen helaas wordt deze afgefloten voor buitenspel.
Sanne Veldman geeft de bal mooi diep waardoor Manon Klomp de keeper wist uit te spelen 0-2.

Nieuwleusen gaat slordiger voetballen en geeft 2 maal een corner weg, door de felheid van Hellendoorn wisten de vrouwen hier 2 keer uit te scoren, waardoor de eindstand in 2-2 eindigt als de klok 90 minuten aangeeft.

Eindigt hiermee het bekerprogramma voor de vrouwen van S.V. Nieuwleusen is de vraag!?
V.V. Hellendoorn heeft nog een bekerwedstrijd op het programma staan deze wordt gespeeld op donderdag 18 september tegen SJO JCHW VR1, alleen met een gelijkspel of puntverlies voor Hellendoorn kan Nieuwleusen nog een ronder verder komen voor de beker.
Focus gaat dus nu op de 1e competitiewedstrijd van dit seizoen die as. zaterdag 21 september thuis wordt afgetrapt tegen DWP VR1 aanvang 12:30.
Komt allen de dames aanmoedigen!