Gelijkspel S.V. Nieuwleuen VR. 1 – Staphorst VR. 1

Om half 12 stond dames 1 bij S.V. Nieuwleusen. Als eerst gingen we naar boven voor de bespreking van de wedstrijd. Hier werd de strategie besproken.

1ste Helft
12 Uur stonden we op het veld de warming up te doen en om half 1 klonk het fluitsignaal van de scheids die de wedstrijd aftrapte.
Nieuwleusen begon de eerste minuten al flink druk te voeren naar voren. Daardoor viel in de 10 minuut de eerste goal al. Deze werd gemaakt door Corina die de keeper uitspeelde na een assist van Sanne hierdoor ontstond de 1-0 voor Nieuwleusen.
Nieuwleusen is in deze helft meer in balbezit dan Staphorst waardoor Nieuwleusen veel op de helft van de tegenstander speelt. In de 32ste minuut valt de 2de goal voor S.V. Nieuwleusen. Door een assist van Sanne op Manon scoort Manon de 2-0. Vlak hierna heeft Nieuwleusen nog een kans in de 42ste minuut schiet Manon op Corina richting de keeper maar de keeper heeft hem. Wanneer de eerste helft bijna wordt afgefloten maakt Staphorst toch nog een goal in de 44ste minuut die de 2-1 maakt.

2de Helft
De 2de helft wordt afgefloten. Nieuwleusen begint weer scherp waardoor de 3-1 valt in de 1ste minuut door een assist van Sanne op Manon die de 3-1 maakt. De volgende minuten spelen we heen en weer en komt Staphorst ook steeds meer op. Wanneer we op de tegenstander hun helft spelen krijgt Rianne de bal gespeeld door Sanne en schiet Rianne maar net naast. Staphorst herpakt zich en scoort in de 10de minuut de 3-2. Nieuwleusen trapt af en blijft op de tegenstander hun helft. Wanneer Staphorst een overtreding maakt krijgt Nieuwleusen een vrijetrap in de 13de minuut. Hier valt helaas geen goal uit. In de laatste minuten weet Nieuwleusen de pot niet goed dicht te houden en scoort Staphorst in de 35ste minuut de 3-3. De laatste minuten verlopen heen en weer van helft.
Dan klinkt het eindsignaal en strand de wedstrijd op een 3-3 gelijkspel.