Geen lotenverkoop bij wedstrijden 1e elftal

Aanstaande zaterdag gaat ons eerste elftal de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen spelen. Helaas ziet u bij de ingang van ons sportpark geen lootjesverkopers staan dit seizoen. Wij hebben veel te weinig vrijwilligers die ons hierbij zouden willen ondersteunen. Erg jammer. Wellicht lukt het volgend seizoen wel weer.

Dit jaar kunt u wel zoals u van ons gewend bent, wel meedoen aan het rad van avontuur. Dit spelen we in de kantine na de wedstrijd van het eerste elftal. Ook kunt u gewoon weer het jonge talent zien stralen wanneer zij als “Pupil van de Week” meelopen met de eerste elftal spelers het veld op. Tijdens de winterse wedstrijden zullen we ook weer zorgen dat er lekkere warme worsten te koop zijn.”

Met vriendelijke groet,

De supportersvereniging