Fysio Vechtdal gouden sponsor.

Eigenaar Peter Dam van Fysio Vechtdal draagt ook de voetbalsport een warm hart toe en is gouden sponsor van S.V. Nieuwleusen geworden. De praktijk in de mooie kleuren oranje/zwart staat in Nieuwleusen aan De Omloop 24.

Al enige tijd hangt het mega reclamebord van Fysio Vechtdal langs het hoofdveld en het reclamedoek langs het kunstgrasveld. De sponsorcommissie bedankt Peter voor zijn ondersteuning en wenst hem veel succes met zijn mooie praktijk. Kijk voor meer informatie op http://www.fysiovechtdal.com.

Onderstaand vertelt Peter zelf iets over zijn praktijk en wat Fysio Vechtdal voor onze leden kunnen betekenen:

Over Fysio Vechtdal

Voorheen als ABN AMRO bankier groeide ik al op met sportsponsoring (Ajax, Volvo Oceanrace, Hockey, Military Boekelo etc.) en heb toen ervaren dat sport ook op zakelijk gebied kan verbroederen en er mooie samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan. Toen ik in 2018 in de gelegenheid kwam om de fysiotherapiepraktijk in Nieuwleusen en Balkbrug over te nemen, ontbrak het hoofdstuk sponsoring dan ook niet in mijn ondernemersplan.

Het is bij sponsoring wel belangrijk te realiseren waarom je dat wil doen en hoe je dat wil doen. Alleen wat geld betalen voor een bord heeft weinig zin. Voor mij zijn 2 zaken van belang: ten eerste een mooie langdurige samenwerking met de club en ten tweede een goede naam opbouwen bij de spelers en daarmee ook bij hun familie, vrienden en kennissen.

Beide heb ik bij S.V. Nieuwleusen wel gevonden. Met verzorger/masseur Gerrit Krul en ook hoofdtrainer Jeroen Elzinga hebben we prima contact en worden spelers met serieuze blessures doorgestuurd en door onze sportfysio Lars Dunnik snel geholpen. Indien wij het nodig achten, kunnen we ook een echo maken om de aard van de blessure nauwkeurig in kaart te brengen.

Tevens starten we vanaf september weer met ons gratis sportspreekuur op maandagochtend. Tussen 8.00u en 8.45u kunnen sporters die in het weekend een blessure hebben opgelopen, vrijblijvend en zonder afspraak een eerste onderzoek laten doen aan de hand waarvan we kunnen bepalen of en zo ja welk behandeltraject geschikt is om weer snel te herstellen.

Maar natuurlijk behandelen we niet alleen sporters. We hebben een uitgebreid team van fysiotherapeuten dat bijna het volledige scala aan fysiotherapeutische specialismen dekt zoals manuele, kinder-, bekken- en psychosomatische fysiotherapie. Daarmee kunnen we de meest uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat van zeer jong tot zeer oud op een goede manier behandelen. Voor meer informatie verwijs ik ook graag naar onze website www.fysiovechtdal.com.

Nu de Corona-crisis wat lijkt te luwen, kijken we graag uit naar het nieuwe sportseizoen. Eén ding moet mij daarbij nog van het hart: veel sporters hebben wekenlang niet of nauwelijks doorgetraind en zij die dat wel deden vaak in lichtere vorm. Nu de trainingen weer gestart zijn en iedereen vol enthousiasme erin vliegt, liggen overbelastingblessures op de loer. Let goed op pijnsignalen en loop er niet te lang mee door. Gebruik juist de komende 2 maanden om weer topfit te worden zodat je er vanaf de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen staat. Wij kunnen je daarbij helpen.

Ik wens jullie allen veel gezondheid en een mooi en succesvol voetbalseizoen toe.