Foto Brinkman nieuwe sponsor S.V. Nieuwleusen

Foto Brinkman is sponsor geworden van onze club. Kijk voor meer informatie op zijn website: http://www.fotobrinkman.nl

Hieronder het enthousiaste verhaal van Frank:

Mijn naam is Frank Brinkman en ik fotografeer al ruim 20 jaar met veel plezier. Als fotograaf heb ik veel ervaring binnen uiteenlopende opdrachten. Zowel portretfotografie, als het vastleggen van groepen en gebeurtenissen. Waar het nu gaat om een trouwreportage of het maken van een portret van uw huisdier, verschillende facetten binnen de fotografie hebben eigen wensen die ik probeer op een zo mooi mogelijke manier vast te leggen. En wat is mooi? Een kwestie van smaak, zeker bij het maken van foto’s van uw bruiloft. Samen met u spreek ik graag uw wensen door, zodat de foto’s van deze speciale dag een bijzonder aandenken worden!
Ook bij het maken van een groepsfoto wordt de locatie vooraf in overleg gekozen. Wilt u graag een prachtig portret van uw kind of kleinkind? Een close-up, zonder veel achtergrond is mijn persoonlijke favoriet. Uw baby of peuter in een setting thuis kan uiteraard ook. Een locatie die wat minder voor de hand ligt, daar kan ik als fotograaf voor interessante invalshoeken zorgen!
Ik ben het meest werkzaam in Overijssel en Drenthe met veel plezier. Als fotograaf heb ik veel ervaring binnen uiteen lopende opdrachten. Zowel portretfotografie, als het vast persfotograaf leek me erg leuk omdat je op een dag veel ziet en veel situaties van dichtbij meemaakt. Het avontuur en de verassing van wat een dag brengt en waar je terecht komt is onweerstaanbaar. Verschillende mensen aanhoren en het verhaal een gezicht geven.
In mijn beginjaren heb ik heel wat kilometers gemaakt met een camera in mijn rugtas op de brommer. Na het behalen van mijn rijbewijs werd uiteraard mijn regio groter. Eerst nog analoog en al snel met een digitale camera zonder display. De ontwikkelingen gingen in een razend tempo. Zo ben ik jarenlang op pad geweest voor o.a. de Stentor, Tubantia , Telegraaf en Elsevier. Van wedstrijden van het Nederlands elftal tot rommelmarkten.
De persfotografie heeft sindsdien zelf ook veel veranderingen ondergaan en zo ben ik mij meer en meer op reportagefotografie gaan toespitsen. Ieder verhaal heeft tenslotte ook meerdere gezichten.
Het voordeel hiervan is dat ik gebeurtenissen niet in een beeld vast hoef te leggen en dat er meer ruimte is voor creativiteit