Dug-out sponsoring door Autobedrijf Zieleman en Hoekman roestvaststaal.

Omdat er voor de nieuwe tribune op sportpark ’t Klaverblad van S.V. Nieuwleusen geen ruimte is voor dug-outs worden deze aan de oostkant van het hoofdveld geplaatst. Dit zijn mooie en ruime Dug-outs met 12 stoeltjes.

De door Wim van Dijk ontworpen Dug-out.

Enkele relatiebeheerders van de sponsorcommissie kwamen hierover in gesprek met Hoekman Roestvaststaal. Dit bedrijf heeft ook de oude dug-outs gemaakt en had interesse voor een nieuwe actie. Gedeeltelijke sponsoring en vervaardiging van de twee nieuwe dug outs kwam er uit de bus. Ook komt er een mega reclamebord van Hoekman Roestvaststaal rond het hoofdveld.

Hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman had al enkele malen aangegeven, in het kader van de realisatie van ons nieuwe clubhuis, iets blijvends op ons sportpark te willen aanbieden. De link werd snel gelegd. Hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman gaat de resterende kosten van de twee dug-outs sponsoren.

Als tegenprestatie gaan de 1e elftalspelers, enkele leden van de sponsorcommisie en het verenigingsbestuur op zaterdag 22 december a.s. de gehele dag (bij tourbeurt) de wasstraat bij Autobedrijf Zieleman bemannen. Hierover komt er nog een huis-aan-huis flyer die samen met De Marskramer wordt bezorgd. Voor de flyer is er een fotosessie gehouden, waar onderstaande foto deel van uitmaakt.

Het worden twee prachtige dug-outs die straks samen met een nieuw leunhek rond het hoofdveld, de nieuwe tribune en het nieuwe clubhuis het geheel compleet maken.