Doe met je team mee met de Oranjeloop op 3 september

Op maandag 3 september organiseert Bos Bedden Loopgroep AG ’85 de zevende editie van de Oranjeloop, een gezellige prestatieloop door de (versierde) straten van Nieuwleusen. Vorig jaar konden (sport)verenigingen zich als team inschrijven. Dit jaar hebben we dit onderdeel uitgebreid en officieel toegevoegd aan de 5 km van de Oranjeloop. Doe ook mee en schrijf je in met één of meerdere teams.
Spelregels:
  • Ieder team telt minimaal 3 en maximaal 5 lopers;
  • De Teamloop gaat over 5 km;
  • De start is op maandag 3 september om 19:20 uur;
  • De uitslag van de Teamloop wordt vastgelegd in een apart teamklassement. Van de finishende deelnemers worden de snelste drie netto tijden opgeteld. De som van de tijden bepaalt de plaats in het klassement. Het team met de snelste netto totaaltijd is winnaar;
  • Alle deelnemers worden ook individueel opgenomen in de totaaluitslag van de 5 km;
  • Ereprijzen voor de drie snelste teams.

De kosten bedragen € 18,- per team van 3 tot 5 hardlopers in de voorinschrijving. Het bedrag dient contant betaald te worden bij het afhalen van de startnummers. Na-inschrijven op de dag zelf kost € 20,-.

Door het aanbieden van een Teamloop bevordert de Oranjeloop de teambuilding en biedt het sportverenigingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presenteren en te promoten. Door gezamenlijke deelname en voorbereiding aan de loop, kan de Teamloop van de Oranjeloop een bron van inspiratie zijn en het clubgevoel binnen uw vereniging versterken.
De Oranjeloop begint om 17.45 uur met de Unicef Peuter Run, een heuse wedstrijd voor kinderen t/m 4 jaar over een afstand van 200 meter! Om 18.00 starten de kinderen t/m 9 jaar op de Unicef Kids Run over een afstand van 500 meter. Om 18.30 uur is de start van Schagen Infra Jeugdrun 1 en 2 mijl (respectievelijk 1,6 km voor kinderen t/m 12 jaar en 3,2 km voor kinderen t/m 16 jaar). Om 19.15 uur is de start van de Bos Bedden Run (10 km) en om 19.20 de GAP Run (5 km) met als onderdeel dus de teamloop voor bedrijven.
/
Wilt u dit bericht doorsturen naar al jullie leden en/of leiders? Wij kijken uit naar jullie sportieve deelname!
Meer informatie over de Oranjeloop is terug te vinden op www.ag85.nl.
Met sportieve groet,
Organisatie Oranjeloop