De Reest Multimedia bronzen pakketsponsor.

Eigenaar Arie Lunenborg is met zijn bedrijf De Reest Multimedia uit Staphorst bronzen pakketsponsor van S.V. Nieuwleusen geworden. De sponsorcommissie is verguld met de sponsoring en wenst Arie veel succes met zijn mooie bedrijf, waarvan hij sinds 1 januari 2021 de eigenaar is.

Over Drukkerij de Reest

Afgelopen januari heeft Arie Lunenborg het mediaproductiebedrijf De Reest Multimedia uit Staphorst overgenomen. Samen met Marie en Bé Veen, die het Staphorster bedrijf ruim dertig jaar leidden, heeft hij hier ruim een jaar naar toegewerkt.

Arie heeft zijn eigen bedrijf Uw Mediaproductie op laten gaan in De Reest Multimedia, al keren kleuren en lettertype van zijn logo terug in het nieuwe beeldmerk van De Reest Multimedia. “Die naam blijft want dat is een sterke naam met regionale uitstraling”, zegt hij.

De Reest biedt haar relaties een totaalpakket van marketing- en communicatiemiddelen, eventueel inclusief ontwerp, opmaak, print en bedrukking van zeer uiteenlopende materialen en formaten. De Reest Multimedia belettert tevens kleding, voertuigen, reclameborden en panden.

“Ook deze veelzijdigheid komt in onze bedrijfsnaam goed tot uiting”, zegt Arie Lunenborg. Ons dienstenpakket zal de komende tijd nog meer regionaal nadrukkelijker onder de aandacht gebracht worden door gerichte acquisitie en marketing. “We hebben vrijwel alles in eigen huis, kun aanvullende service en ondersteuning bieden, we denken mee in oplossingen en dat maakt ons sterker dan veel internetaanbieders. Doordat alle diensten in een vrij kleine organisatie goed op elkaar aansluiten, kunnen we snel, efficiënt en effectief werken en dat is in het voordeel van onze relaties.”

De Reest Multimedia biedt tevens werk aan enkele mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Ze zijn volwaardige en zeer betrokken productiemedewerkers die trots zijn op hun werk en ons bedrijf”, aldus Arie Lunenborg “en samen met hun vormen we een geweldig team”.

Bezoekadres: 

Roelof Brinkstraat 12, 7951 DW Staphorst.  Telefoon: 0522 461187

E-mail: info@dereest.nl    https://www.dereest.nl