Corona maatregelen op sportpark ’t Klaverblad; Oude kantine weer in gebruik.

Iedereen is welkom op ons sportpark, echter wij zijn strikt gebonden aan de regels van het RIVM. Dit betekent dat we ten allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar houden. Ook langs de voetbalvelden moeten we anderhalve meter afstand houden van elkaar. Op deze manier houden wij het samen veilig op het sportpark. Wij vragen iedereen zich te houden aan deze regels.

Kijk hier voor het volledige Corona protocol: https://svnieuwleusen.nl/wp-content/uploads/2020/08/Corona-protocol-S.V.-Nieuwleusen.pdf

Wie hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren?

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Leden van 1 huishouden en jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

Extra ruimte binnen: oude kantine en tent op terras.

Door de anderhalve meter regel kunnen we maximaal 60 personen toegang verlenen tot het clubhuis. Om toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven hebben wij de capaciteit uitgebreid door op het terras een tent te plaatsen. Hier kunnen nog eens 30 personen zitten. Daarnaast hebben we een deel van de oude kantine weer geschikt gemaakt om te gebruiken, hier kunnen ongeveer 40 personen zitten.

Verder kan er gebruik worden gemaakt van het grote terras buiten.
Het is niet toegestaan om extra stoelen bij te plaatsen of tafels te verplaatsen. Uitsluitend de stoelen die rondom de tafels staan mogen worden gebruikt.

Bij binnenkomst van het clubhuis, tent of oude kantine bent u verplicht zich te registreren. Houdt u zich aan de looproutes.

1,5 meter afstand langs de velden.

Door de Corona maatregelen is de capaciteit op het sportpark beperkt. Maximaal mogen we 250 bezoekers toelaten. We kunnen niet allemaal op een kluitje langs de velden gaan staan. Om bezoekers te ondersteunen zijn linten aangebracht om de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Ook vragen we u geen plaats te nemen op de afgeschermde stoelen op de tribune.

Kleedkamers.

De kleedkamers zijn slechts beperkt beschikbaar. De Jeugd onder de 19 kan zich na het trainen niet douchen en vragen wij om in voetbalkleding naar het sportpark te komen en thuis te douchen.

Het bestuur van S.V. Nieuwleusen