Clubs gemeente Dalfsen en PEC Zwolle gaan samenwerken

PEC Zwolle gaat samenwerken met de zes amateurvoetbalverenigingen uit de gemeente Dalfsen. Zaterdagavond voorafgaand aan PEC Zwolle – De Graafschap zetten de voorzitters van VV Lemelerveld, VV Hoonhorst, USV, S.V. Nieuwleusen, ASC ’62 en SV Dalfsen hun handtekening onder de alliantie.

Kennisdeling is het belangrijkste onderdeel van de samenwerking tussen de BVO en de Dalfser amateurclubs, met als doel de jeugdopleidingen van de clubs te versterken. Met het aangaan van dit samenwerkingsverband werkt PEC Zwolle nu samen met in totaal 30 amateurverenigingen uit de regio.

Op de foto (vlnr): Leon Cents (VV Lemelerveld), Luc Diepman (VV Hoonhorst), Michiel Smudde (USV), Jan Uitslag (wethouder sport gemeente Dalfsen), Adriaan Visser (PEC Zwolle), Erwin van Leussen (S.V. Nieuwleusen), Bert Visscher (ASC ’62) en Dirk Mosterman (SV Dalfsen).