Club van 100 “Speler van het seizoen”

Aan het begin van het seizoen heeft de Club van 100 opnieuw besloten in navolging van het succes van afgelopen seizoenen een “speler van het seizoen 2017/2018” verkiezing te houden.

Iedere wedstrijd ontvangen de spelers punten in de categorie van 1-10. De punten worden gegeven door aantal personen die aan het begin van het seizoen zijn bepaald. De punten worden onafhankelijk van elkaar gegeven. Aan het geven van de punten zijn wat spelregels gebonden, zodat de puntendeling een goede afspiegeling is van het aantal gespeelde wedstrijden en minuten.

Na 11 gespeelde wedstrijden een tussenstand van de huidige top 5.

De top 5 is weer een mooie afspiegeling van verdediging en aanval. De cijfers vallen iets lager uit dan de afgelopen jaren, maar toch nog een geweldige score. De verschillen zijn nog niet groot dus wellicht extra stimulans voor de anderen om de strijd met de top 5 aan te gaan. Tegelijk hopen we natuurlijk dat de spelers met blessures na de winterstop zich weer kunnen gaan mengen in de titel van “speler van het seizoen 2017/2018”.

1. Reinier Meijerink met gemiddelde van 6,80

2. Tom Vasse met gemiddelde van 6,67

3. Timo Muller en Ruben Brinkman met gemiddelde van 6,45

4. Saake Malestein met gemiddelde van 6,43

Gedurende de 2e seizoenshelft zullen we nog een tussenstand publiceren, waarna aan het einde van het seizoen de definitieve eindstand en winnaar van seizoen 2017/2018 bekend gemaakt zal worden.

Club van 100.