Brasjen dienstverlening zilveren pakketsponsor.

Brasjen dienstverlening is zilveren pakket sponsor van S.V. Nieuwleusen geworden. De sponsorcommissie kwam in contact met de ouders van Lars Brasjen, die in JO15-1 speelt. Henk en Beryl Brasjen wilden graag iets voor de club betekenen.

De sponsorcommissie bedankt Henk en Beryl voor de sponsoring en wenst hen veel succes met hun mooie bedrijf.

 

OVER  BRASJEN  DIENSTVERLENING

Graag zou ik mijzelf en mijn nieuwe uitdaging aan u willen voorstellen. Mijn naam is Henk Brasjen en ik kom uit Nieuwleusen, een mooi dorpje in Overijssel. Toen Vonder Montage Staphorst stopte was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zo is Brasjen Dienstverlening ontstaan.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen van teeltvloeren, waterbassins en –silo’s, foliekassen en andere tuinbouw gerelateerde bezigheden zoals het lassen van folie. Daarnaast kan ik gronddoek, folie, tunnelfolie en overige materialen leveren tegen aantrekkelijke prijzen.

Doordat ik ruime ervaring heb, materialen kan leveren en werk op zowel uurloon basis als projectbasis ben ik ervan overtuigd dat ik vanuit mijn vakmanschap kwaliteit kan leveren. Daar sta ik voor en ik zou graag kennis met u komen maken.

Kijk op de website: https://hbrasjen.nl/

Henk Brasjen
Burg. Bosch Bruiststraat 33
7711 JA Nieuwleusen
Telefoon: 06 39 68 58 38
Email: info@hbrasjen.nl