Boverhoff sloopwerken shirtsponsor van S.V. Nieuwleusen JO17-1

Namens Boverhoff Sloopwerken heeft Elwin Zenderink, die werkzaam is als projectleider bij dit bedrijf, de sponsorovereenkomst met S.V. Nieuwleusen relatiebeheerder Thomas Schottert gesloten.  Thomas: “Mooi dat wij wederom een gerenommeerd bedrijf als Boverhoff voor nog eens 4 jaar aan ons sponsornetwerk mogen toevoegen”.

S.V. Nieuwleusen wil Elwin Zenderink en Boverhoff Sloopwerken graag bedanken voor het aangaan van de nieuwe sponsorovereenkomst. En hoopt dat JO17-1 veel mooie sportieve successen mag behalen de komende jaren.

Boverhoff Sloopwerken bestaat uit een concern van bedrijven met kernactiviteiten op het gebied van sloopwerk, asbestverwijdering en recycling. Daarnaast leveren wij diensten die hiermee direct samenhangen, zoals bodemsanering, bouw- en woonrijp maken (infrawerk) en betonboren en -zagen.

Sterk in complexe projecten.

Boverhoff is landelijk actief. Daarnaast wordt ook regelmatig internationaal een beroep gedaan op onze expertise. Deze expertise ligt voornamelijk in grootschalige binnenstedelijk sloop- en vernieuwingsprojecten,  circulariteit, omvangrijke zware sloopprojecten in de industrie én complexe (mutatie) asbestsaneringen.

Toonaangevend in Nederland

Boverhoff behoort tot de top drie van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopbedrijven. Wij zijn sterk in grootschalige en complexe sloopprojecten binnen een strak georganiseerd tijdspad. Hierbij kunnen wij steunen op de hoogwaardige kennis, inzet en ervaring van onze medewerkers en het omvangrijke high-tech materieelpark wat binnen onze organisatie beschikbaar is.

Boverhoff doet er alles aan om opdrachtgevers naast maximale kwaliteit ook flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid te bieden.

Duurzaam en volledig gecertificeerd

Boverhoff hecht veel waarde aan veilig, duurzaam en circulair ondernemen. Wij investeren veel tijd en energie in het scholen van onze medewerkers. Daarnaast zoeken wij continu naar duurzamere werkmethoden en investeren schoon en zuinig werkmaterieel. Als onderbouwing en bevestiging van onze duurzame en veilige werkwijze is Boverhoff volledig gecertificeerd.

Europaweg 26  8181 BH Heerde +31 (0) 578 – 69 31 36 info@boverhoff.nl  www.boverhoff.nl