Bouwvrijwilligers nieuw clubhuis in het zonnetje gezet

Elk jaar wordt er een groep vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens de open dag van S.V. Nieuwleusen. Het bestuur waardeert de inzet van al haar vrijwilligers zeer en probeert op deze wijze een groep vrijwilligers eens extra aandacht te schenken door ze tijdens de open dag de waardering te geven en uit te spreken die ze verdienen.
Dit jaar waren het de bouwvrijwilligers van het nieuwe clubhuis die werden toegesproken door voorzitter Erwin van Leussen. Het resultaat mag er zijn dankzij de inzet van de vele vrijwilligers die hebben geholpen bij het realiseren van de kroon op ons sportpark. Een prachtig aangezicht en een gebouw die ook nog eens energieneutraal is. Dat was zonder de inzet van alle vrijwilligers die daarbij een bijdrage aan hebben geleverd, groot of klein, nooit gelukt.
Het bestuur wil deze vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens de bouw en afwerking van het nieuwe clubhuis.