Bouwcenter Schippers gaat voor goud

Op de foto:

Hendrik Jan Huzen (sponsorcommissie) en Richard Schippers.

Al snel naar de overname van Houthandel Wobben door Bouwcenter Schippers kwam de sponsorcommissie in contact met Richard Schippers. Tijdens een enthousiast gesprek werd Bouwcenter Schippers, net als Houthandel Wobben, sponsor van S.V. Nieuwleusen.
Er werd gekozen voor een gouden sponsoring plus lidmaatschap van de bedrijvenclub. Op ons sportpark hangt een reclamedoek langs het Herman van den Berg veld(kunstgras) en een megareclamebord langs het Evert Bosch veld(hoofdveld).
De sponsorcommissie is zeer verheugd over deze sponsoring en bedankt Richard en wenst hem en zijn teams in Dalfsen en Nieuwleusen heel veel succes.

Over Bouwcenter Schippers
Bouwcenter Schippers is gespecialiseerd in het leveren van alle bouwmaterialen. Ons werkgebied is de mooie omgeving van Nieuwleusen. Bij ons vind u een grote voorraad hout aangevuld met bouwmaterialen en natuurlijk een machinale houtbewerking. Onze klanten zijn aannemers, afbouwbedrijven, zzp’ers, bedrijven en particulieren.
Het team maakt hét verschil bij Bouwcenter Schippers. Welkom, mooi dat je er bent, de schouders eronder en alles voor de klant zijn uitspraken waar wij erg blij van worden.
En met enthousiasme, eerlijkheid, flexibiliteit en passie onderscheiden wij ons.

Richard Schippers.

https://www.bouwcenter.nl/Schippers/

Meeleweg 35
7711 EJ Nieuwleusen
+31 529 481 263
info@bouwcenterschippers.nl