Beste lotenverkopers Grote Club Actie bezoeken wedstrijd Vitesse – PEC Zwolle

Zaterdagmiddag 20 april stond er voor het clubhuis een luxe touringcar van Gebo Tours geparkeerd om de beste lotenverkopers van de Grote Club Actie naar een mooie Eredivisiewedstrijd te brengen.
De beste lotenverkopers mochten een vriendje/vriendinnetje of één van de ouders meenemen. De reis bracht ons naar het Gelredome in Arnhem waar de wedstrijd Vitesse – PEC op het programma stond. We kregen prachtige zitplaatsen ter hoogte van de middellijn op de Charly Bosveld tribune. Om ons heen zaten allemaal sportieve Vitesse aanhangers die het niet erg vonden dat wij een beetje meer voor PEC Zwolle waren. Helaas voor ons speelde PEC Zwolle niet zo’n beste wedstrijd. De eindstand werd 4 – 1 voor Vitesse.
Rond 23.00 uur waren we weer terug in Nieuwleusen en was iedereen een prachtige sport-ervaring rijker.
De beste Grote Club Actie lotenverkopers waren:

1. Sem Eikelboom
2. Mike Verweg