Wie heeft er iets voor de Bert de Roo Veiling?

Dit jaar gaan we van start met de “Bert de Roo Veiling.” Dit is een on-line veiling bedacht door oud-voorzitter, wijlen de heer Bert de Roo.

Op https://svnieuwleusen.nl/veiling/  kun je de flyer vinden met alle informatie.

 

Zou je het bedrijf waar je werkt willen vragen om een product of dienst beschikbaar te stellen voor deze veiling? Deze kavel komt als foto op de website van S.V. Nieuwleusen te staan met de vermelding van het bedrijf dat deze kavel heeft aangeboden. Het zou mooi zijn wanneer wij kavels kunnen veilen met een mogelijke waarde van € 100,– of meer. Maar kavels met een lagere waarde zijn natuurlijk ook welkom.

 

Het is niet de bedoeling dat je een sponsor van S.V. Nieuwleusen vraagt. De sponsoren benaderen we zelf. Op https://svnieuwleusen.nl/sponsoren-s-v-nieuwleusen/staat een overzicht van al onze sponsoren.

 

Het zou mooi zijn wanneer je ook zelf nog iets thuis hebt dat je wel beschikbaar wilt stellen voor de veiling. Dit moet dan wel enige waarde hebben.

 

Op www.svnieuwleusen.nl/veiling staan voorbeelden zodat je ideeën op kunt doen voor een product of dienst. Bouwmeester PVC en laminaat heeft een hal beschikbaar gesteld waar we de spullen t/m de veiling op mogen slaan.

 

U kunt uw kavel t/m 31 mei 2019 aanmelden via het E-mail adres: bertderooveiling@svnieuwleusen.nl.

 

Via de website www.BVA-Auctions.com kan er on-line geboden worden. De periode dat er geboden kan worden, moet nog worden bepaald.

 

Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar bertderooveiling@svnieuwleusen.nl