2017-2018

Bekerwedstrijd Vrouwen 1 tegen Klarenbeek eindigt in gelijkspel

Op zaterdag 1 september 2018 speelden Vrouwen 1 hun eerste bekerwedstrijd in en tegen Klarenbeek.

De 1ste helft

De eerste 25 minuten leken Klarenbeek en S.V. Nieuwleusen aardig aan elkaar gewaagd.

In de 25ste minuut scoorde Klarenbeek de 1-0. Niet lang daarna scoorde Leona in de 29ste minuut de 1-1, met een prachtige voorzet van Anja. Vlak hierna scoorde Klarenbeek in de 30ste minuut de 2-1.

De 2de helft

In de rust kregen we een bemoedigende speech van Nico om de tegenstanders te slopen. Terug op het veld klonk het fluitje en gingen we van start. Direct in de 48ste minuut maakt Lisanne, door een assist van Manon de 2-2. De wissels werden ingezet, Melissa G ging erin voor Lisanne en Laura erin voor Larissa. Vlak daarna kwam de goal van Manon en we stonden voor met 2-3. S.V. Nieuwleusen tikt beter over en is vaker in balbezit dan Klarenbeek. Toen Klarenbeek een kans kreeg om te scoren werd deze tegengehouden, waardoor er een handsbal ontstond. Klarenbeek nam de penalty en scoorde de 3-3 eindstand.