Arfman Hekwerk nieuwe sponsor S.V. Nieuwleusen

S.V. Nieuwleusen is blij om Arfman Hekwerk te mogen verwelkomen als bronzen pakket sponsor. Naast de sponsoring zal Arfman ook het hekwerk rondom de warmtepompen aan de achterzijde van het nieuwe clubgebouw plaatsen. De vereniging is erg blij dat Arfman Hekwerk bijdraagt aan de realisatie van het nieuwe clubgebouw. De sponsorcommissie bedankt Edward van Veen en wenst hem en zijn personeel veel succes in de toekomst.
Arfman Hekwerk b.v. is een familiebedrijf uit Holten dat al ruim 45 jaar door heel Nederland hekwerk realiseert voor de overheid, natuurorganisaties, aannemingsbedrijven en bij mensen thuis. Een goed hekwerk is in eerste instantie vooral praktisch: het creëert een veilige omgeving voor mens en dier. Maar door de mooie, verzorgde uitstraling kan het ook een echte toevoeging voor de omgeving zijn. Of het nu een omheining is voor paarden, honden, schapen of herten, voor elk doeleinde is een passend hekwerk te bedenken. Het ervaren personeel van Arfman helpt u graag met een oplossing die bij u past.
Hoewel het kantoor van Arfman Hekwerk niet direct om de hoek van Nieuwleusen gevestigd is, is de band tussen het bedrijf en de voetbalclub wel sterk: eigenaar van Arfman is namelijk Nieuwleusenaar Edward van Veen. Op zaterdag is hij vaak langs de lijn te vinden om zijn zoons aan te moedigen. Daarom zijn wij dan ook extra trots op het mooie reclamebord langs het hoofdveld. Arfman Hekwerk wenst alle teams van S.V. Nieuwleusen heel veel succes.