Aluvo Hand in Hand toernooi groot succes!

Het Aluvo Hand in Hand toernooi was een groot succes! Maaliefst 24 teams hadden zich opgegeven voor dit jaarlijkse toernooi. Om 10 uur werd gestart met de eerste poulewedstrijden met uiteindelijk rond 15.30 uur de finales. We kunnen terugkijken op een geweldige voetbaldag met als afsluiting een gezellige barbecue -aangeboden door Aluvo- en muziek op het terras. Klik hier voor de foto’s

Hand in hand is een officiële stichting met als doelstelling om gehandicapte inwoners en langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. De kosten hiervan worden voornamelijk gedekt door de inschrijfgelden en opbrengsten van evenementen.

Volgend jaar wordt het Aluvo Hand in Hand toernooi gehouden op 23 juni 2018. Zet deze datum alvast in je agenda.