Materiaal / Kleding

S.V. Nieuwleusen heeft in 2015 een kledingcontract afgesloten met Sport-Inn uit Zwolle die het merk Hummel voert. Dat houdt in dat alle kleding voor de teams bij Sport-Inn wordt besteld door de kledingcommissie. Door op deze manier gezamenlijk in te kopen, kunnen we veel geld besparen.

Webshop
Daarnaast kan iedereen individueel kleding bestellen via de webshop. Dit kan met of zonder S.V. Nieuwleusen logo of bijvoorbeeld met je eigen naam.

Kortingspas
Ieder spelend lid krijgt een pasje van Sport-Inn waarbij men in de winkel aan de Oude Vismarkt 4 te Zwolle 20% korting ontvangt. Contactpersoon voor de pasjes is Erwin Hoekstra.

Uitgifte kleding
Voor de uitgifte van sokken, broekjes of een trainingspak kan je terecht bij Jan Pasman of Erwin Hoekstra. De standaard uitgifte is als volgt vastgelegd:

  • Broekjes worden om de vier jaar nieuw verstrekt,
  • Sokken worden om de twee jaar nieuw verstrekt .
  • Shirts zijn afhankelijk van het sponsorcontract. Gemiddeld worden deze om de vier jaar vervangen.

Wil je naast bovengenoemde momenten nieuwe sokken of een broekje dan kan dat. Deze kosten zijn voor jezelf. Sokken kosten(€ 7,50) en een broekje kost (€ 12,50) Deze zijn verkrijgbaar op zaterdagmorgen tussen 8.30 en 12.00 uur bij de gastheer of gastvrouw.

Recent vervangen
De jeugd A t/m F hebben onlangs een nieuw trainingspak mogen ontvangen. Dit pak is eigendom van jezelf en wordt verrekent middels de contributie .

 

De kledingcommissie:

Erwin Hoekstra Voorzitter
Jeannet Veerman Lid / Sponsorcommissie
Jan Pasman Lid / Kledinguitgifte

Mailadres: kleding@svnieuwleusen.nl