Kleding

S.V. Nieuwleusen heeft in oktober 2019 het kledingcontract met Sport-Inn uit Zwolle verlengd. Sport-Inn voert het merk Hummel. Dat houdt in dat alle kleding voor de teams bij Sport-Inn wordt besteld door de kledingcommissie. Door op deze manier gezamenlijk in te kopen, kunnen we veel geld besparen.

Webshop
Daarnaast kan iedereen individueel kleding bestellen via de webshop (rechtsboven). Dit kan met of zonder S.V. Nieuwleusen logo of bijvoorbeeld met je eigen naam.

Kortingspas
Ieder spelend lid krijgt een pasje van Sport-Inn waarbij men in de winkel aan de Oude Vismarkt 4 te Zwolle 20% korting ontvangt. Contactpersoon voor de pasjes is Erwin Hoekstra.

Uitgifte kleding
Voor de uitgifte van sokken, broekjes of een trainingspak kan je terecht bij Erwin Hoekstra (kleding@svnieuwleusen.nl). De standaard uitgifte is als volgt vastgelegd:

  • Broekjes worden om de twee jaar nieuw verstrekt,
  • Sokken worden om de twee jaar nieuw verstrekt .
  • Shirts zijn afhankelijk van het sponsorcontract. Gemiddeld worden deze om de vier jaar vervangen.

Wil je naast bovengenoemde momenten nieuwe sokken of een broekje dan kan dat. Deze kosten zijn voor jezelf. Sokken kosten(€ 7,50) en een broekje kost (€ 12,50). Deze zijn verkrijgbaar via de kledingcommissie die bereikbaar is via het eerder genoemd emailadres.

Trainingsjack
De jeugd JO8 t/m JO19 hebben eind 2019 een nieuw trainingspak mogen ontvangen. Dit pak is eigendom van jezelf en wordt verrekent middels de contributie .

De kledingcommissie:

Erwin Hoekstra Voorzitter
Rianne Eleveld
Melissa Roeberts

Mailadres: kleding@svnieuwleusen.nl