Ledeninformatie

Wekelijks trekken meer dan één miljoen voetballers in heel Nederland ten strijde op de groene grasmat. Niet zo vreemd, want deze gezonde hobby is een leuke en sportieve bezigheid en zorgt bovendien voor de nodige ontspanning. Niet alleen tijdens de wedstrijd of training, maar ook daarna is het gezellig om even na te praten onder het genot van een drankje. Bij S.V. Nieuwleusen is iedereen, ongeacht leeftijd en niveau, van harte welkom om deze sport naar eigen kunnen uit te oefenen. Dit gebeurt met behulp van perfecte faciliteiten in een ongedwongen en vriendelijke sfeer.

svn 3

Lidmaatschap

De Ledenadministratie van S.V. Nieuwleusen verzorgt de aanmeldingen, afmeldingen en eventuele wijzigingen van leden. Je kan dit eenvoudig zelf regelen:

Contributie 2016/2017 per kwartaal

Senioren 18 t/m 64 jaar € 51,00
Junioren  11 t/m 17 jaar € 41,50
Pupillen     5 tm 10 jaar € 34,50
Jong Oranje 0-4 jaar Gratis
Zaal € 51,00
Zaal plus (veld + zaal) € 58,00
Niet spelend lid € 13,00
Niet spelend 65+ € 7,00

* In tegenstelling tot sommige andere clubs hanteren “all-in tarieven”. Dat wil zeggen dat in onze contributie de kleding van de spelers en de afdracht naar de KNVB is verwerkt. Door samen kleding in te kopen kunnen we extra scherpe tarieven hanteren. Daarnaast krijgt u geen onverwachte kosten. Spelertjes van Jong Oranje krijgen aan de start van het seizoen een gratis shirt en een voetbal, zij betalen deze eerste jaren geen contributie.

Kledingplan

Meer informatie over het kledingplan is te vinden via op onze Kleding/Materialen pagina.